O Omer Üye 27 Eyl 2018 0 0 0 #1 28 Ağu 2018 45 14 Konum İstanbul 27 Eyl 2018 #1 Html Web tasarımı için genelde frontpage söyleniyor fakat bulamıyorum.Bu tarzda programı olan varsa adını veya download linkini verebilirmi ?
Html Web tasarımı için genelde frontpage söyleniyor fakat bulamıyorum.Bu tarzda programı olan varsa adını veya download linkini verebilirmi ?
B Burak Türk Üye 27 Eyl 2018 0 0 0 #2 26 Eyl 2018 4 3 30 Konum İstanbul 27 Eyl 2018 #2 Omer' Alıntı: Html Web tasarımı için genelde frontpage söyleniyor fakat bulamıyorum.Bu tarzda programı olan varsa adını veya download linkini verebilirmi ? Genişletmek için tıkla ... Web Page Maker bu program var ben kullanıyordum çok iyi işler çıkartıyor.Tam sürümü için internetten bakabilirsiniz.. Beğeniler: Omer
Omer' Alıntı: Html Web tasarımı için genelde frontpage söyleniyor fakat bulamıyorum.Bu tarzda programı olan varsa adını veya download linkini verebilirmi ? Genişletmek için tıkla ... Web Page Maker bu program var ben kullanıyordum çok iyi işler çıkartıyor.Tam sürümü için internetten bakabilirsiniz..