Biportal, boş zamanlarda uğraş olsun diye çizmiş olduğum bir templatedir. Aklımda wordpress'e entegre etmek var ama kararsızım. Sizce wordpress'e entegre etmeli miyim ?
İlk çalışman sıkıntı yok, ama geliştirmen gerekli, böyle temalarda gölge veya kenarlık güzel durmaz. Çok sıkıştırmışın birde biraz daha ferahlatabilirsin.
Yorumlarınız için teşekkürler. HTML'den wordpress entegre çalışması için deneme amaçlı çizdim fazla özenmedim açıkçası ilk denemem olacağı için. Ama yine de ilkte olsa özen göstermek gerekli sanırım
Yorumlarınız için teşekkürler. HTML'den wordpress entegre çalışması için deneme amaçlı çizdim fazla özenmedim açıkçası ilk denemem olacağı için. Ama yine de ilkte olsa özen göstermek gerekli sanırım
Deneme amaçlı olarak önce bir test etmem lazım. Şu HTML'den bootstrap ile wordpress tema yapımını tamamiyle kavradıktan sonra bu temadan hoş bir şey çıkaracağım
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.